Tillgängliga arbetsplatser

Kom och arbeta hos oss!

Vi söker ständigt fler lastbilschaufförer. För att ta anställning behöver du ett giltigt lastbilskörkort och yrkeskompetensbevis för förare – men framför allt rätt inställning!

Ta kontakt via e-post rekry@esakuokka.fi

Vårt mål är att vara Finlands bästa arbetsplats. Vi tror att vi kan uppnå detta genom en kunnig och nöjd personal kombinerat med ömsesidig respekt för varandra.

Vi har utvecklat en noggrant utformad grundutbildning för våra nya anställda. Chaufförshandledarna har blivit framtagna bland våra långvarigaste förare. Månatliga diskussioner med chaufförerna säkerhetställer kontinuerlig och öppen kommunikation inom organisationen. En chaufför som är kunnig och trivs med sitt arbete är det bästa möjliga visitkortet till våra kunder.

”I en anonym undersökning utförd med Mercury International Oy (06/2014) utvärderade de anställda på Esa Kuokka Oy att de viktigaste egenskaperna på arbetsplatsen var en god samhörighet (M. 6,21) , följandet av företagets värderingar (M. 6,16). Samtliga deltagare ansåg att Esa Kuokka OY var en bra arbetsgivare (M. 6,33). Skalan var 1-7. 116 personer svarade på undersökningen.”