Talouspäällikön sijaisuus

Esa Kuokka Oy on lämpötilahallittuihin kuljetuksiin erikoistunut valtakunnallinen logistiikkayhtiö, joka on rakentanut elintarvikelogistiikkaan korkeaan laatuun ja teknologiaan perustuvia palvelukonsepteja. Vuonna 2018 yhtiön liikevaihto oli 22 miljoonaa euroa. Vantaalla toimiva yritys on perustettu vuonna 1993.

Haemme nyt joukkoomme kehityshenkistä, idearikasta ja työstään innostunutta

TALOUSPÄÄLLIKKÖÄ

äitiysloman sijaisuuteen.

Talouspäällikkönä vastaat yrityksen konsernitason rahaliikenteestä ja pääkirjanpidosta sekä raportoinnista niin yrityksen sisällä kuin viranomaisille. Yrityksen ylimpänä kirstunvartijana vastaat taloushallinnon toimintojen sujuvuudesta ja kehittämisestä kokonaisuudessaan. Työhösi kuuluu myös taloushallinnon tiimin esimiehenä toimiminen, kuukausittainen konsernikirjanpidon ja tilinpäätösten laadinta sekä palkanlaskenta.

Persoonana olet määrätietoinen ja vastuuntuntoinen. Sinulla on roimasti maalaisjärkeä ja osaat innostaa ihmisiä ympärilläsi. Olet järjestelmällinen, oma-aloitteinen ja kehittämishaluinen. Hahmotat hyvin kokonaisuuksia ja kykenet tarkkuutta vaativiin tehtäviin. Pystyt toimimaan nopeastikin muuttuvissa tilanteissa ja kykenet hallitsemaan useita asioita samanaikaisesti tiukoissakin aikatauluissa. Sinulla on vahva kokemus taloushallinnon tehtävistä. Esimiehenä toimiminen on Sinulle luontevaa ja uskot positiivisen motivoinnin voimaan.

Meiltä saat innostavan ja kehityshenkisen työyhteisön, jossa työskennellään yhteisten tavoitteiden eteen ja autetaan kaveria. Tuemme henkilöstöämme osaamisen kehittämisessä ja tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen sekä työsuhde-edut. Olemme alan edelläkävijä digitaalisten työkalujen käytössä ja luomme eturintamassa uusia toimintamalleja ja käytäntöjä.

Tavoitteemme on olla Suomen paras lämpötilahallittujen elintarvikkeiden jakelukumppani sekä Suomen Kylmästi Paras työpaikka! Työsuhteesi alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään elokuun puolessa välissä.

Työsuhde on alustavasti vuoden mittainen, mutta hyvällä tyypillä on mahdollisuus työllistyä pidempäänkin.

Haluatko olla osa meidän coolia työyhteisöä?

Lähetä hakemus, CV ja palkkatoiveesi osoitteeseen rekry@esakuokka.fi viimeistään 10.7.2019. Laita viestin otsikoksi ”Talouspäällikkö”.

Lisätietoja tehtävästä antaa talouspäällikkö Nina Åberg, puh 040 4508420, nina.aberg@esakuokka.fi
Käymme hakemuksia läpi jo rekrytoinnin aikana ja kutsumme tarvittaessa sopivia henkilöitä haastatteluun ennen hakuajan päättymistä.

#duunit #työpaikat #career #job #ura #uusiahaasteita #rekrytointi #avoimettyöpaikat #avoinpaikka #logistiikka #esakuokka #kylmästiparas #talouspäällikkö

 

Takaisin edelliselle sivulle