Ajojärjestelijäksi?

Esa Kuokka Oy on lämpötilahallittuihin kuljetuksiin erikoistunut valtakunnallinen logistiikkayhtiö, joka on rakentanut elintarvikelogistiikkaan korkeaan laatuun ja teknologiaan perustuvia palvelukonsepteja. Vuonna 2017 yhtiön liikevaihto oli 22 miljoonaa euroa. Vantaalla toimiva yritys on perustettu vuonna 1993.

Haemme kasvavaan joukkoomme kehityshenkistä, idearikasta ja työstään innostunutta
AJOJÄRJESTELIJÄÄ

Toimit esimiehenä osana ajojärjestelijätiimiä ja huolehdit kuljettajien päivittäisestä työvuoro- ja reittisuunnittelusta. Tuet noin 30 kuljettajan joukkoa päivittäisessä työssä huolehtien aikatauluista, kuljetusten tilauksista ja asiakaspalvelusta moderneja työvälineitä hyödyntäen. Työ tehdään vuoroissa ja se edellyttää joustavuutta sekä ajoittaista päivystysvalmiutta.

Tehtävässä menestymiseen tarvitset soveltuvan koulutuksen (logistiikka-alan AMK-tutkinto), sekä aiempaa työkokemusta alalta. Toivommekin, että sinulla on kertynyt jo muutaman vuoden verran oppia vastaavista esimiestehtävistä.

Persoonana olet vastuuntuntoinen, tavoitteellinen ja muutosmyönteinen. Viihdyt ihmisten parissa ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- sekä neuvottelutaidot. Innostut yhteen hiileen puhaltamisesta ja tiimisi tuloksellisesta luotsaamisesta kohti yhteisiä tavoitteita. Hakemamme henkilö ei jäädy tiukan paikan tullen vaan pitää päänsä kylmänä kiireestä ja paineesta huolimatta.

Meiltä saat innostavan ja kehityshenkisen työyhteisön, jossa työskennellään yhteisten tavoitteiden eteen ja autetaan kaveria. Tuemme henkilöstöämme osaamisen kehittämisessä ja tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen sekä työsuhde-edut. Olemme alan edelläkävijä digitaalisten työkalujen käytössä ja luomme eturintamassa uusia toimintamalleja ja käytäntöjä, johon pääset vaikuttamaan mielenkiinnonkohteittesi mukaan. Tavoitteemme on olla Suomen paras lämpötilahallittujen elintarvikkeiden jakelukumppani sekä Suomen kylmästi paras työpaikka! Työsuhteesi alkaa sopimuksen mukaan.

Haluatko olla osa meidän coolia työyhteisöä?
Lähetä hakemus, CV ja palkkatoiveesi osoitteeseen rekry@esakuokka.fi viimeistään 31.10.2018. Laita viestin otsikoksi ”ajojärjestelijä”.

Lisätietoja tehtävästä antavat 16.10.2018 alkaen
operatiivinen johtaja Minna Lindeqvist, puh 040 650 1262, minna.lindeqvist@esakuokka.fi ja kuljetuspäällikkö Lasse Seppänen puh. 040 668 4007, lasse.seppanen@esakuokka.fi

Käymme hakemuksia läpi jo rekrytoinnin aikana ja kutsumme tarvittaessa sopivia henkilöitä haastatteluun ennen hakuajan päättymistä.

#duunit #työpaikat #career #job #ura #uusiahaasteita #rekrytointi #avoimettyöpaikat #avoinpaikka #logistiikka #esakuokka #kylmästiparas

Takaisin edelliselle sivulle